top of page
Black and White Abstract Texture

SERVICIILE NOASTRE

Montaj instalații de curenți slabi sau de iluminat

Experiența vastă pe care personalul nostru o are se reflectă in standardele de calitate pe care le respectăm la executarea fiecărei lucrări. Fie că este vorba de o instalație de videointerfon pentru un complex rezidențial cu 300 de apartamente sau o instalație de control-acces pentru o singură ușă, colegii noștri știu că este la fel de important rezultatul final al muncii lor.

Service pentru instlațiile în garanţie

Din respect pentru clienții noștri, este foarte importantă pentru noi calitatea serviciilor de garanție pe care o acordăm tuturor lucrărilor executate. Astfe, orice sesizare pentru o intervenție  de garanție este tratată cu aceeasi prioritate si implicare ca si o sesizare facută de un client cu contract de mentenanță.

Reparatii post-garanţie pentru instalațiile montate de noi sau de alți furnizori

Efectuăm intervenții pentru corectarea problemelor de funcționare a instalațiilor de curenți slabi sau de iluminat ori pentru modernizarea sau extinderea acestora  indiferent de producatorul echipamentelor respective sau modelului acestora datorită faptului ca suntem in relații de colaborare cu majoritatea furnizorilor de componente pentru aceste instalații.

Mentenanţă cu contract pentru instalațiile montate de noi sau de alți furnizori

Contractele de mentenanță pe care le avem reprezintă coloana vertebrala a afacerii noastre deoarece acestea ne dau stabilitate si predictibilitate financiară deci și posibilitatea de a ne dezvolta sustenabil. Din acest motiv relațiile cu acești clienți le considerăm ca fiind de o importanța specială.

Instalări si reparații componente electromecanice si mecanice pentru uși

Colegii noștri au o experiență foarte mare în instalarea sau depanarea componentelor mecanice și electromecanice ale ușilor. Fie că ne referim la încuietori electromagnetice, mecanice ori electronice, amortizoare hidraulice, cilindri de sigurantă, manere sau chiar balamale, acestea fac parte din domeniul nostru de expertiză.

Multiplicare chei plane ori cu amprentă, cartele sau taguri de proximitate

Multiplicăm la prețuri excelente chei pentru cilindri de siguranță, cartele ori taguri de proximitate pentru orice sistem de acces montat de personalul nostru sau de alți furnizori.

Unde asigurăm aceste servicii  :

Exclusiv în Bucureşti si zonele apropiate. Chiar dacă executarea unor lucrări în alte regiuni ar fi posibilă fără prea mari eforturi logistice, asigurarea intervenţiilor într-un timp foarte scurt pentru corectarea unur probleme ce ţin de garanţie sau mentenanță ar fi extrem de dificilă. Din acest motiv preferăm sa  ne limităm la această zonă pentru menținerea unor standarde ridicate in ceea ce privește serviciile oferite post-instalare.

bottom of page